C/Avellaner 40
08230 MATADEPERA
Telf: 93 735 46 68
Mob: 650 39 54 49
Correu-e: delta@delta.cat

Inaguració de l'escola bressol municipal Sol Solet de Sant Joan Despí

Noticia apareguda a la Web municipal de Sant Joan Despí el 22/11/2005

L'Ajuntament inaugura l'escola bressol municipal Sol Solet


Divendres, 25 de novembre, s'inaugura la tercera escola bressol municipal que posa en funcionament l'Ajuntament de Sant Joan Despí i que porta el nom de Sol Solet per votació popular. Amb el nou equipament, les tres escoles bressol municipals sumen 259 places. Dissabte, 26 de novembre, haurà una joranda de portes obertes, d'11 a 14 hores, i dilluns començaran les classes.

El proper divendres, 25 de novembre, s'inaugura la tercera escola bressol municipal que posa en funcionament l'Ajuntament de Sant Joan Despí. El nou centre educatiu es troba al barri Centre, concretament a la rambla de Josep Maria Jujol, en un àrea d'equipaments on també funciona la residència i centre de dia de gent gran, on s'està construïnt un nou parc i on està prevista la construcció d'habitatges de lloguer per a joves. Sol Solet és el nom que tindrà la nova escola bressol, escollit el passat mes de març en una consulta popular.

L'escola bressol municipal Sol Solet acollirà 109 infants des dels 4 mesos fins als tres anys. Aquesta oferta s'afegirà a la que ja aporten els centres El Timbal i El Gegant del Pi, també municipals, amb 146 places. Així, l'Ajuntament oferta un total de 259 places públiques d'aquest primer cicle d'educació infantil. Cal recordar que a la ciutat funciona també una altre escola bressol pública, La Pomera, en aquest cas depenent de la Generalitat i amb 108 places.

Sol Solet té una superfície de 1.200 metres quadrats, 8 aules i patis amb diferents àmbits de jocs, servei de cuina i menjador, lavabos a les aules i, a les dels més petits, dormitoris. Es tracta d'unes instal·lacions 'de gran qualitat, amb un gran aprofitament de la llum natural', segons assenyala el primer tinent d'alcalde, Antoni Poveda, qui afegeix que 'la construcció d'aquest equipament demostra l'aposta que fa l'actual equip de govern per atendre la necessitat d'escoles bressol que hi ha avui dia'.

Per tal que els pares i les mares coneguin les instal·lacions del centre, s'ha organitzat una jornada de portes obertes el proper dissabte, 26 de novembre, d'11 a 14 hores. Dilluns, 28 de novembre, Sol Solet iniciarà les seves activitats.